Републички педагошки завод Републике Српске

Милоша Обилића 39

78000 Бања Лука

Република Српска

Архива обавјештењa

25.10.2019.
Обавјештења

Сарадња у обрaзовању Србије и Српске

Директор Републичког педагошког завода др Предраг Дамјановић је имао низ састанака у институцијама образовања Србије, а то су Министарство за научно технолошки развој и информационо друштво, Завод за унапређивање васпитања и образовања и васпитања и Агенцији за квалификације Србије.

На састанку са помоћником министра Александром Пајићем теме разговора су заштита српских националних интереса кроз заједничке НПП националних предмета и израда стандарда занимања (квалификација) у средњем стручном образовању и израда Квалификацијског оквира Републике Српске. Директор Дамјановић је посјетио Прву економску школу у Београду и са директором Милибиром Саковићем се подсјетио на дугогодишње пријатељство.

Школски
календар

Календар за основну школу
Календар за средњу школу

Детаљније ikonica

Списак
уџбеника

Уџбеници за основну школу
Уџбеници за средњу стручну школу
Уџбеници за гимназију

Детаљније ikonica

Пројекти
међународни пројекти
и сарадња

Пројекат Читалићи
Изучавање о Холокаусту

Детаљније ikonica

Е-Настава

Министарство просвјете и културе Републике Српске и Републички педагошки завод, у сарадњи са Радио-телевизијом Републике Српске организује наставу на даљину путем телевизијског преноса за ученикеу од првог до деветог разреда основних школа у Републици Српској.

Детаљније ikonica

Култура
памћења

Сајт Култура памћења је покренут у оквиру подухвата образовања и стручног усавршавања наставног кадра у Републици Српској

Детаљније ikonica

Корисни
линкови

Детаљније ikonica

Корисни
материјали

Детаљније ikonica