Републички педагошки завод Републике Српске

Милоша Обилића 39

78000 Бања Лука

Република Српска

Архива обавјештењa

22.03.2019.
Обавјештења

СЕМИНАР „Професионални развој директора“

У организацији Култур Контакта Аустрија у Сарајеву је 19.03. и 20.03.2019. године одржана друга радионица на тему „Професионални развој директора“.

Прва радионица је одржана у Београда а трећа ће бити у Бару. Пројекат је регионалног карактера за Србију, Црну Гору, ФБиХ и Републику Српску. Пројекат је, прије свега, намјењен директорима средњих стручних и техничких школа али може се примјенити и на директоре основних школа и гимназија. Основни циљ пројекта је увођење промјена у школама са акцентом на побољшање квалитета образовног система. У пројекту учествују директор Републичког педагошког завода др Предраг Дамјановић.

Школски
календар

Календар за основну школу
Календар за средњу школу

Детаљније ikonica

Списак
уџбеника

Уџбеници за основну школу
Уџбеници за средњу стручну школу
Уџбеници за гимназију

Детаљније ikonica

Пројекти
међународни пројекти
и сарадња

Пројекат Читалићи
Изучавање о Холокаусту

Детаљније ikonica

Е-Настава

Министарство просвјете и културе Републике Српске и Републички педагошки завод, у сарадњи са Радио-телевизијом Републике Српске организује наставу на даљину путем телевизијског преноса за ученикеу од првог до деветог разреда основних школа у Републици Српској.

Детаљније ikonica

Култура
памћења

Сајт Култура памћења је покренут у оквиру подухвата образовања и стручног усавршавања наставног кадра у Републици Српској

Детаљније ikonica

Корисни
линкови

Детаљније ikonica

Корисни
материјали

Детаљније ikonica