Републички педагошки завод Републике Српске

Милоша Обилића 39

78000 Бања Лука

Република Српска

Архива обавјештењa

15.03.2019.
Обавјештења

Директор Републичког педагошког завода посјетио васпитно - образовне установе у Власеници

Директор Републичког педагошког завода у разговору са начелником општине Мирославом Краљевић и директором СШЦ “Милорад Влачић“ Гораном Ђурић.

Директор Републичког педагошког завода Републике Српске Предраг Дамјановић данас је боравио у радној посјети општини Власеница, гдје је заједно са начелником општине Мирославом Краљевићем посјетио образовне установе у овој локалној заједници: ПУ „Први кораци“, ОШ „Вук Караџић“, СШЦ „Милорад Влачић“ и Пољопривредни факултет Универзитета Источно Сарајево – студијски програм шумарство у Власеници.

Дамјановић је разговарао са руководиоцима образовних установа о условима рада, актуелним пројектима, плановима за наредни период и могућностима унапређења рада.

Директор СШЦ „Милорад Влачић“ Горан Ђурић рекао је да се на састанку говорило о актуелним проблемима у области средњошколског образовања и плановима развоја школе.

„Разговарали смо о предстојећим такмичењима са посебним освртом на Свјетску географску олимпијаду 2019. која ће бити одржана у Хонг Конгу, на којој ће делегацију Републике Српске представљати и ученица ове школе Маријана Мићић, која је претходне године остварила запажене резултате на међународним географским такмичењима. Посебно нам је задовољство што ће Републички педагошки завод подржати учешће представника Републике Српске на Олимпијади“, рекао је Ђурић.

Директор Завода изразио је задовољство радом, школском инфраструктуром и организовањем наставних и ваннаставних активности, као и условима рада у високообразовној установи у Власеници.

Школски
календар

Календар за основну школу
Календар за средњу школу

Детаљније ikonica

Списак
уџбеника

Уџбеници за основну школу
Уџбеници за средњу стручну школу
Уџбеници за гимназију

Детаљније ikonica

Пројекти
међународни пројекти
и сарадња

Пројекат Читалићи
Изучавање о Холокаусту

Детаљније ikonica

Е-Настава

Министарство просвјете и културе Републике Српске и Републички педагошки завод, у сарадњи са Радио-телевизијом Републике Српске организује наставу на даљину путем телевизијског преноса за ученикеу од првог до деветог разреда основних школа у Републици Српској.

Детаљније ikonica

Култура
памћења

Сајт Култура памћења је покренут у оквиру подухвата образовања и стручног усавршавања наставног кадра у Републици Српској

Детаљније ikonica

Корисни
линкови

Детаљније ikonica

Корисни
материјали

Детаљније ikonica