+387 (0)51 430 110 Милоша Обилића 39,
78000 Бања Лука, Република Српска

Збирке задатака за малу матуру ученика деветог разреда школске 2019/20.

Више информација

Свечаном академијом Републички педагошки завод и општина Власеница обиљежили Дан Републике Српске

Више информација

Припремни семинар за Јерусалим

Више информација

Актив директора средњих школа регијa Семберија и Бирач

Више информација

Састанак радних група РПЗ-а и ЗУВиО

Више информација

ПРОСЛАВА ДАНА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ 2020. године

Више информација

Сарадња у обрaзовању Србије и Српске

Више информација

Школски календар

Школски календар

Детаљније

Списак уџбеника

Списак уџбеника

Детаљније

Пројекти, међународни пројекти и сарадња

Пројекти, међународни пројекти и сарадња

Детаљније

Обавјештења

Договорене активности око обиљежавања Дана Републике Српске

Датум: 07.12.2017. године

Договорене активности око обиљежавања Дана Републике Српске

Директори основних и средњих школа Града Зворника, представници локалне заједнице и директор Педагошког завода Републике Српске Предраг Дамјановић договорили су активности којима ће 11. јануара бити обиљежена завршна манифестација поводом Дана Републике Српске. Према Дамјановићевим ријечима ово је друга по важности манифестација којом се обиљежава Дан Републике Српске, односно она је одмах по важности послије централног догађаја који предсједник РС организује 09. јануара.

- Републички педагошки завод од 1993. године обиљежава овај важан датум. Манифестација је одржавана у неколико градова у Републици Српској, а ове године ће завршни догађај бити обиљежен у Зворнику. У Дому омладине биће одржана свечана академија и додијељене награде награђеним ученицима за литерарне и ликовне радове. Конкурс за ове радове је завршен 4. децембра, а сви ликовни радови биће изложени у Зворнику током манифестације. Захвални смо локалној управи која је подржала ову манифестацију као и директорима и просвјетним радницима са којима смо одржали добар састанак и договорили све активности око обиљежавања Дана Републике Српске – рекао је Дамјановић и додао да ће се на овај начин дати посебан значај овом важном датуму што ће моћи да осјете и ученици основних и средњих школа у Зворнику те многобројни гости.

Биљана Писић, директорица СШЦ „Петар Кочић“, која је била домаћин састанка и један од носилаца програма обиљежавања Дана Републике Српске у Зворнику, истакла је задовољство што су након стицања статуса града, као центар регије, добили прилику да покажу шта могу, са циљем да се у најбољем свјетлу прикажу као организатори ове манифестације.

Након састанка приређена је пригодна закуска коју су спремили ученици угоститељске школе смјер кувар, са професорицама практичне наставе.Архива обавјештења