Републички педагошки завод Републике Српске

Милоша Обилића 39

78000 Бања Лука

Република Српска

Архива обавјештењa

06.12.2017.
Обавјештења

ПОСЈЕТА ДЕЛЕГАЦИЈЕ РЕПУБЛИЧКОГ ПЕДАГОШКОГ ЗАВОДА ИЗ БАЊА ЛУКЕ ПРАВОСЛАВНОЈ ГИМНАЗИЈИ У ЗАГРЕБУ

ПОСЈЕТА ДЕЛЕГАЦИЈЕ РЕПУБЛИЧКОГ ПЕДАГОШКОГ ЗАВОДА ИЗ БАЊА ЛУКЕ ПРАВОСЛАВНОЈ ГИМНАЗИЈИ У ЗАГРЕБУ

Загреб, 30.11.2017.

Руководство и запослени у Републичком педагошком заводу Републике Српске из Бање Луке, предвођени директором др Предрагом Дамјановићем и просвјетним савјетником за вјеронауку др Славољубом Лукићем, посјетили су у четвртак, 30. новембра 2017. године, Српску православну општу гимназију "Кантакузина-Катарина Бранковић" у Загребу. Колеге из Бање Луке дочекали су протојереј-ставрофор Слободан Лалић, в.д. директор школе, и ђакон др Драган Радић испред Митрополије загребачко-љубљанске и наставници Гимназије. Након обиласка школског здања гостима су представљени ученици Гимназије, упознати су са досадашњим оствареним резултатима и будућим циљевима. Такођер, гости су изразили спремност и вољу да својим знањима, искуством и савјетима допринесу савладавању одређених препрека са којима се наставно особље суочава у свакодневном раду. Размијењени су контакти и договорени предстојећи заједнички кораци. За потребе одржавања наставе православне вјеронауке у Митрополији загребачко-љубљанској гости су уручили комплете 80 уџбеника и 40 радних свезакa.

Школски
календар

Календар за основну школу
Календар за средњу школу

Детаљније ikonica

Списак
уџбеника

Уџбеници за основну школу
Уџбеници за средњу стручну школу
Уџбеници за гимназију

Детаљније ikonica

Пројекти
међународни пројекти
и сарадња

Пројекат Читалићи
Изучавање о Холокаусту

Детаљније ikonica

Е-Настава

Министарство просвјете и културе Републике Српске и Републички педагошки завод, у сарадњи са Радио-телевизијом Републике Српске организује наставу на даљину путем телевизијског преноса за ученикеу од првог до деветог разреда основних школа у Републици Српској.

Детаљније ikonica

Култура
памћења

Сајт Култура памћења је покренут у оквиру подухвата образовања и стручног усавршавања наставног кадра у Републици Српској

Детаљније ikonica

Корисни
линкови

Детаљније ikonica

Корисни
материјали

Детаљније ikonica