+387 (0)51 430 110 Милоша Обилића 39,
78000 Бања Лука, Република Српска

Школски календар

Школски календар

Детаљније

Списак уџбеника

Списак уџбеника

Детаљније

Пројекти, међународни пројекти и сарадња

Пројекти, међународни пројекти и сарадња

Детаљније

Обавјештења

Обиљежавање Међународног дана дјевојчица у информационо-комуникационим технологијама

Датум: 05.04.2013. године
Број: 07/2.01/03-614-137/13
Датум: 05.04.2013. године
 
ОСНОВНИМ И СРЕДЊИМ ШКОЛАМА
РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ
 
Предмет: Обиљежавање „Међународног дана дјевојчица у информационо-комуникационим технологијама (ИКТ) - Girls Day in ICT! 2013.“
 
У оквиру сарадње са Гендер центром Владе Републике Српске, Републички педагошки завод и ове године пружа подршку у реализацији активности везаних за обиљежавање „Међународног дана дјевојчица у информационо-комуникационим технологијама (ИКТ) - Girls Day in ICT!”.
   Поводом овогодишњег обиљежавања „Међународног дана дјевојчица у информационо-комуникационим технологијама (ИКТ) - Girls Day in ICT! 2013, Гендер центар - Центар за једнакост и равноправност полова Владе Републике Српске позива све ученице основних и средњих школа да доставе своје видео приче (шта за Вас представља ИКТ, интересовања, инспирација, могућности и препреке у области науке, технологије, иновација, ИКТ-а из Вашег угла, положај дјевојака и жена у науци, технологији, иновацијама и ИКТ-у).
Циљ овакве активности је да допринесе видљивости  и повећању учешћа жена и дјевојака у овој области.
Више информација о начину учествовања и слању радова се налази у допису Гендер центра Владе Републике Српске који се налази у прилогу овог документа.
Позивамо вас да, са наставницима и ученицима, учествујете у обиљежавању и промовисању „Међународног дана дјевојчица у ИКТ-у.
 
С поштовањем,
 
В.д. директор
Мр Нина Нинковић
 
Прилог:
1. Позив за дјевојчице и дјевојке за достављање видео прича у сврху обиљежавања „Међународног дана дјевојчица у информационо-комуникационим технологијама (ИКТ) - Girls Day in ICT! 2013.“
 
Бр. 636 - RPZ_dopis.pdf(RPZ_dopis.pdf)
Бр. 637 - Poziv,_Gender_centar.pdf(Poziv,_Gender_centar.pdf)


Архива обавјештења

Е-Настава

Детаљније

Култура памћења

Детаљније

Корисни линкови

Корисни линкови

Детаљније