+387 (0)51 430 110 Милоша Обилића 39,
78000 Бања Лука, Република Српска

Школски календар

Школски календар

Детаљније

Списак уџбеника

Списак уџбеника

Детаљније

Пројекти, међународни пројекти и сарадња

Пројекти, међународни пројекти и сарадња

Детаљније

Обавјештења

РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ УЧЕНИКА ОСНОВНИХ И СРЕДЊИХ ШКОЛА ИЗ ФРАНЦУСКОГ ЈЕЗИКА

Датум: 06.04.2018. године

РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ УЧЕНИКА
ОСНОВНИХ И СРЕДЊИХ ШКОЛА ИЗ ФРАНЦУСКОГ ЈЕЗИКА

Републичко такмичење ученика основних и средњих школа је одржано 31.марта 2018. године. Домаћин такмичења је била ЈУ ОШ „Петар Петровић Његош“ из Источне Илиџе. Реализацију такмичења је подржао Одсјек за француски језик и књижевност Филолошког факултета у Бањој Луци. На такмичењу је учествовало 12 ученика 4. разреда средњих школа и 17 ученика 8. разреда основних школа. Такмичење је реализовано у складу са утврђеним распоредом рада.

Након завршеног такмичарског дијела, проглашени су побједници и додијељене дипломе и награде. Проглашењу су присуствовали директор Републичког педагошког завода, Амбасадор Републике Француске, господин Guillaume Rousson и аташе за културу у Амбасади.

Директор Републичког педагошког завода је додијелио дипломе, похвале, признања и захвалницу, школи домаћину такмичења. Амбасадор Републике Француске, господин Guillaume Rousson је првопласираним ученицима уручио награде које је додијелила Француска амбасада. Институт за француски језик је свим такмичарима и наставницима обезбиједио пригодне поклоне.

Датум: 05. април 2018. годинеАрхива обавјештења

Е-Настава

Детаљније

Култура памћења

Детаљније

Корисни линкови

Корисни линкови

Детаљније