Републички педагошки завод Републике Српске

Милоша Обилића 39

78000 Бања Лука

Република Српска

Архива обавјештењa

19.02.2021.
Обавјештења

Посјета Граду Градишка

Дана, 16. фебруара 2021. године директор Републичког педагошког завода др Предраг Дамјановић и помоћник директора Милован Тополовић били су у званичној посјети Граду Градишка. Током посјете Градишци одржан је састанак са градоначелником Зораном Аџићем. Том приликом посјетили су Гимназију из Градишке и ОШ“ Данило Борковић“.

 

С десна на лијево: директор РПЗ-а др Предраг Дамновић, градоначелник Градишке Зоран Аџић и помоћних директора РПЗ-а Милован Тополовић.

 

Директор др Предраг Дамјановић и помоћник директора Милован Тополовић да директорицим Гимназије Сњежаном  Кочић.

Директор др Предраг Дамјановић и помоћник директора Милован Тополовић у ОШ“Данило Борковић“ са директорицом Надом Густоварац.


Директор др Предраг Дамјановић и помоћник директора Милован Тополовић са професорицом разредне наставе Верицом Арежина која је на РТРС-у снимила 35 часова  ( у средини) и педагогицом у ОШ“Данило Борковић“ Дејаноом Гљивица.


 

 

Школски
календар

Календар за основну школу
Календар за средњу школу

Детаљније ikonica

Списак
уџбеника

Уџбеници за основну школу
Уџбеници за средњу стручну школу
Уџбеници за гимназију

Детаљније ikonica

Пројекти
међународни пројекти
и сарадња

Пројекат Читалићи
Изучавање о Холокаусту

Детаљније ikonica

Е-Настава

Министарство просвјете и културе Републике Српске и Републички педагошки завод, у сарадњи са Радио-телевизијом Републике Српске организује наставу на даљину путем телевизијског преноса за ученикеу од првог до деветог разреда основних школа у Републици Српској.

Детаљније ikonica

Култура
памћења

Сајт Култура памћења је покренут у оквиру подухвата образовања и стручног усавршавања наставног кадра у Републици Српској

Детаљније ikonica

Корисни
линкови

Детаљније ikonica

Корисни
материјали

Детаљније ikonica