Републички педагошки завод Републике Српске

Милоша Обилића 39

78000 Бања Лука

Република Српска

Архива обавјештењa

28.01.2021.
Обавјештења

Посјета директора РПЗ - а Костајници

Директор Републичког педагошког завода др Предраг Дамјановић 26.1.2021. године посјетио је општину Костајница.

Том приликом разговарао је са начелником општине Костајница Николом Јањетовићем о стању школских објеката у овој општини послије земљотреса који је задесио ову општину и почетку другог полугодишта у основној и средњој школи.

Директор Предраг Дамјановић посјетио је СШЦ Костајница који је највише оштећен у земљотресу. У школи је разговарао са директорицом Јеленом Јаћимовић - Јањетовић о организацији наставе за ученике средњих школа. Током посјете овој школској установи директор Дамјановић је ученици Јелени Стијак уручио диплому и награду коју је ученица освојила на конкурсу ликовних и литерарних радова поводом Дана Републике Српске.

Приликом посјете ОШ “Петар Мећава“ директор Дамјановић је разговарао са директором школе Миланком Дејановић о стању овог школског објекта и организацији наставе за ученике основе школе. Дамјановић је присуствовао састанку Актива директора основних школа општина Костајница, Козарска Дубица, Нови Град и Крупа на Уни на којем је упознат са почетком наставе у другом полугодишту у школама поменутих општина. На састанку Актива за предасједника је изабрана Божана Вукић директорица ОШ “ Мајка Кнежопољка“ Кнежица.

Школски
календар

Календар за основну школу
Календар за средњу школу

Детаљније ikonica

Списак
уџбеника

Уџбеници за основну школу
Уџбеници за средњу стручну школу
Уџбеници за гимназију

Детаљније ikonica

Пројекти
међународни пројекти
и сарадња

Пројекат Читалићи
Изучавање о Холокаусту

Детаљније ikonica

Предмети од
националног значаја

Детаљније ikonica

Е-Настава

Министарство просвјете и културе Републике Српске и Републички педагошки завод, у сарадњи са Радио-телевизијом Републике Српске организује наставу на даљину путем телевизијског преноса за ученикеу од првог до деветог разреда основних школа у Републици Српској.

Детаљније ikonica

Култура
памћења

Сајт Култура памћења је покренут у оквиру подухвата образовања и стручног усавршавања наставног кадра у Републици Српској

Детаљније ikonica

Корисни
линкови

Детаљније ikonica

Корисни
материјали

Детаљније ikonica