Републички педагошки завод Републике Српске

Милоша Обилића 39

78000 Бања Лука

Република Српска

Архива обавјештењa

22.12.2022.
Обавјештења

КОНФЕРЕНЦИЈА

„Презентација мјера и активности подршке укључивању у предшколско и основно васпитање и образовање дјеце са сметњама у развоју“

Дана, 22.12.2022. године у Административном центру Владе Републике Српске је одржана конференција под насловом „Презентација мјера и активности подршке укључивању у предшколско и основно васпитање и образовање дјеце са сметњама у развоју“.

 

Конференцију је отворила помоћник министра просвјете и културе Републике Српске доц. др Наташа Цвијановић. Учеснике Конференције су поздравили директор Републичког педагошког завода доц. др Предраг Дамјановић и Сања Кобил представник УНИЦЕФ-а.

 

 

Прије Конференције је организована изајава за медије. Медијима су се обратили помоћник министра просвјете и културе Републике Српске доц. др Наташа Цвијановић,  директор Републичког педагошког завода Републике Српске доц. др Предраг Дамјановић, Сања Кобил представник УНИЦЕФ-а и Сања Продановић, Дјечији вртић „ Чика Јова Змај“.

 

 

Конференцији је присуствовао велики број васпитача, наставника, стручних сарадника и директора предшколских установа и основних школа из Републике Српске.

Школски
календар

Календар за основну школу
Календар за средњу школу

Детаљније ikonica

Списак
уџбеника

Уџбеници за основну школу
Уџбеници за средњу стручну школу
Уџбеници за гимназију

Детаљније ikonica

Добри примјери различитих приступа у настави

Детаљније ikonica

Пројекти
међународни пројекти
и сарадња

Пројекат Читалићи
Изучавање о Холокаусту

Детаљније ikonica

Предмети од
националног значаја

Детаљније ikonica

Е-Настава

Министарство просвјете и културе Републике Српске и Републички педагошки завод, у сарадњи са Радио-телевизијом Републике Српске организује наставу на даљину путем телевизијског преноса за ученикеу од првог до деветог разреда основних школа у Републици Српској.

Детаљније ikonica

Култура
памћења

Култура памћења је покренут у оквиру подухвата образовања и стручног усавршавања наставног кадра у Републици Српској

Детаљније ikonica

Корисни
линкови

Детаљније ikonica

Корисни
материјали

Детаљније ikonica