+387 (0)51 430 110 Милоша Обилића 39,
78000 Бања Лука, Република Српска

Школски календар

Школски календар

Детаљније

Списак уџбеника

Списак уџбеника

Детаљније

Пројекти, међународни пројекти и сарадња

Пројекти, међународни пројекти и сарадња

Детаљније

Групни савјетодавни и инструктивни педагошки рад 2018. година

Као и претходних година, Републички педагошки завод је у другој половини августа 2018. године, пред почетак нове школске године, реализовао групни савјетодавно инструктивни педагошки рад са васпитно образовним радницима у предшколским установама, основним и средњим школама. Овим обликом рада било је обухваћено 7 580 васпитно образовних радника, организованих у 290 мањих група.

Оваква организација рада омогућила је бољу коминикацију током савјетовања и ефикаснију динамику рада. Савјетовање је реализовало 29 просвјетних савјетника, укључујући директора Завода и начелницу одјељења за предшколско васпитање, основно образовање и опште средње образовање.

Просвјетни савјетници су сачинили појединачне извјештаје и анализе који укључују детаљније информације о појединим савјетовањима, закључке и препоруке у складу са реализованим темама и најчешће постављаним питањима.

Овдје су и материјали који су кориштени током савјетодавно-инструктивног педагошког рада, разврстани према наставним предметима/ подручјима рада.

Дистрибуција присутних
 

Е-Настава

Детаљније

Култура памћења

Детаљније

Корисни линкови

Корисни линкови

Детаљније